Mellem landing i München

I 2014 besluttede vi for at tage på ferie i Alanya, jeg og Ali købte flybiletter på den samme dag hvor vi skulle rejse. Vi pakkede vores kufferter og blev kørt af Alis storebror til lufthavnen. Jeg kan godt være ærlig og sige det men jeg skulle komme ud af min komfortzone, den ene ting er at rejse til et andet land med Ali, men jeg vidste jo godt på den anden side at det var mig der skulle styre showet da jeg jo kunne det tyrkiske sprog, så alt kommunikation kommer til at blive via. mig. Fordi Ali kan jo ikke tyrkisk så jeg følte mig ikke helt tilpas. Vores fly skulle mellem lande i München med en 8 timers vente tid og efterfølgende videre til Istanbul, jeg tænkte at det nok skulle blive noget af en oplevelse. Især fordi at Ali er sådan en grineren type, som altid har noget sjovt at komme med. Så jeg kommer helt klart ikke til at kede mig som sådan. Vores fly var heldigvis ikke blevet forsinket så det gik ganske udmærket indtil videre.

 

Da vi landede i München var kl. blevet ret sent, caféer og butikker var småt begyndt at lukke. Den første café Ali og jeg får øje på beslutter vi os for at gå hen fordi vi var lidt tørstige. Vi kommer hen til disken og spørger om de havde lukket eller om vi kunne nå at købe noget. Ali snakkede med dem, og det lod sig til at den ene var araber så Ali faldt i snak, den anden medarbejder lod til at være kurder så han kiggede lidt skævt på mig da jeg fortalte ham at jeg var tyrker. Men det næste jeg ser er at Ali tager en kost i hånden, og begynder med at feje butikken, hvor jeg står og klør mig selv i nakken og tænker hvad foregår der? Jeg tog nogle billeder af Ali mens han gjorde rent fordi jeg jo synes at det egentlig var ret sjovt at se ham der gøre rent.

 

Efter alt det sjove og ballade lukker de butikken og går deres vej, men så får vi øje på en pige som står og kigger på den store skærm der viser hvad tid flyene går. Jeg kan se på hende at hun er alene og hun ikke rigtig vidste hvad hun skulle stille op i en lufthavn i München kl lort. om aftenen. Ali og jeg beslutter os for at gå hen til hende og vi falder så i snak. Hun fortæller os at hun skulle til Frankrig men at hendes fly også først fløj her senere om nogle timer. Men heldigt for hende skulle hun ikke vente i så mange timer som jeg og Ali. Så vi gik alle 3 sammen og ventede på vores fly. Mens vi sad der og ventede, gik tiden meget langsom og vi havde ikke taget nogen madpakke med blot nogle kiks og sådan. Vi gik ovenpå og fandt os et sted vi kunne sove, da vi var blevet møg trætte. Efter nogle timer rejste vi os op igen, og fulgte Anita over til sin gate og sagde pænt farvel og at det var hyggeligt at møde hende og at hun måtte have det godt. Der var 1 time tilbage til jeg og Alis fly, så vi fik spist noget morgenmad og tog hen til vores Gate for nu var kl. blevet tid.