Part 2

By livet i Marbella var noget helt for sig selv, jeg tror aldrig jeg har oplevet den stemning som der var der nogen andre steder. Anyways tilbage til emnet efter alt den vandring begyndte vi småt med at blive sultne, min bror kendte et godt sted vi kunne spise aftensmad, så vi tog over til en restaurant som lå inde i et casino. Restauranten var meget fin og vi fik god mad at spise, vi tog videre ud i byen efter vi havde spist så vi kunne fyre den max af. Vi tog til Puerto Banus hvor der lå en masse barer og nat klubber langs gaden, vi prøvede næsten dem alle sammen. Kl var blevet sent om natten så det var på tide at vi begyndte småt med at vende snuden hjemad.

Den næste dag besluttede vi os at lave en road trip til Sevilla vi spiste morgenmad og gjorde os klar til et nyt eventyr. Vi bravede den til Sevilla i vores mercedes, det var for det meste min ven og bror der kørte bilen da jeg ikke følte mig særlig tryg ved at køre i Spanien pga. den måde spanierne kørte på, så jeg havde det fint med at bare sidde bag ved, med armlæn og air condition og massere ben plads. Da vi ankom til Sevilla var temperaturen over 40 grader, det var skønt men virkelig varmt! Vi fik set en masse seværdigheder, og spiste frokost inden vi kørte hjem igen. 

Da vi ankom tilbage i Marbella besluttede vi os for at tage i byen. Vi tog til Puerto Banus igen alle 3 og der fik vi øje på 3 piger som sad på en bænk og så helt berustet ud. Min bror og min ven overtalte mig til at gå hen og snakke med dem, de mente at det var begyndt at blive kedeligt bare kun os 3 og at vi havde brug for at møde nogle piger som vi kunne komme i kontakt med. Så jeg mandede mig op og gik hen til pigerne, og spurgte dem " hello girls do you know where seven hell is?" de svarede " hi yeah sure if you go that way and across the street it should be on your left side" jeg svare "thank you for the help but anyway girls where are you from"? så svare den ene " we are from Denmark" og der sagde det klik for mig og så råbte jeg af glæde " er i fra Danmark"? det jeg også! haha og jeg kunne se min bror og min ven kiggede fra langt distane fra bag nogle træer. Pigerne var i godt humør lige pludselig og jeg havde 2 af pigerne rundt om min arm og gik med dem mod Puerto Banus. De andre kom løbende efter mig og så fik alle hilst på hinanden, vi tog på 2 forskellige nat klubber den aften og fik hygget os en del. Jeg tænkte 3 piger og 3 drenge det kunne ikke blive bedre. Pigerne så godt ud og var på så det var luksus.

Vi fik drukket natten igenne, og spurgte pigerne om de ville hjem til vores lejlighed, de svarede at det ville de gerne så vi hoppede ind i mercedesen alle 6. Min ven kørte som en brækket arm og driftede i en af rundkørslerne og trak meget opmærksomhed og nu var politiet også i hælene på os. De stoppede os og min ven steg ud af bilen, politi betjenten snakkede på spansk men også engelsk men heldigvis for min ven så havde han en okay forståelse for spansk. Betjenten ville give os en bøde på 150 euro men så kiggede han ind i bilen med sin lygte og indså at vi var 6 mennesker i en bil hvilket var uacceptabelt min ven sagde til ham at vi kun var 5 men betjten var ikke dum så vi fik endnu en bøde på 150 euro ergo tilsammen fik vi en bøde på 300 euro som svarede til ca 2250 danske kroner.

Da polititet var kørt væk skyndte vi os ind i bilen igen og bravede den hjem til vores lejlighed. Da vi ankom til lejlgiheden hoppede vi alle i poolen kl. lort om natten. Men så råbte en mand at det ikke var i orden at bade på dette tidspunkt og at han ville ringe til politiet hvis vi ikke gik ud. Så vi tænkte at vi har fået nok bøder for i aften så vi valgte at gå ud af poolen og sagde undskyld. Da vi kom hjem lagde jeg mig på sofaen, min ven tog værelset og min bror havde sit eget værelse. Jeg lå med en af pigerne i sofaen og hyggede mig, mens de andre også hyggede sig i deres værelser. Vi kørte pigerne hjem efterfølgende fordi at en af pigernes mødre ringede og spurgte hvor de blev af.