Kan man få erstatning for forsinket fly?

18-10-2019

Jeg har selv oplevet flyforsinkelser, og hvor besværligt og stressende forsinkelser kan være, især når man rejser på farten. Jeg har derfor startet Flyjura.dk, hvor jeg og teamet vil hjælpe forsinkede flypassagerer med at få hjælp og ikke mindst finde den højeste og/eller hurtigste vej til kompensation fra flyselskaberne.

Vi har selv i en kort periode drevet et retshjælp-firma, og oplevede selv hvor svært det kan være at få flyselskaberne til at udbetale kompensation - ofte påberåber de sig "ekstraordinære omstændigheder" uden nærmere begrundelse.

Derfor har vi her samlet en række førende retshjælp-firmaer med speciale i, at indkræve kompensation fra flyselskaberne. der kan være forskel på salær og tilgang til hente kompensation, og vi har forsøgt at belyse dette i vores sammenligning. Dertil har vi skrevet en række artikle og sider omkring dine rettigheder som forsinket passager - jeg håber det kan hjælpe dig på vejen til udbetalt kompensation!

Hvis dit fly er forsinket med mere end 2 timer, eller er blevet aflyst så har du ret som kunde til at få kompensation for dit fly. Kompentasionen ligger fra 250 Euro til 600 Euro pr. passager.

Vi er et lille team på 2 mand.